Andere browser gebruiken

Uit Somtelpedia
Ga naar: navigatie, zoeken

De sites van Microsoft onthouden gebruikersgegevens van eerdere bezoeken (hotmail, webmail outlook, etc...). Dit zorgt er weleens voor dat er bij een nieuw bezoek problemen ontstaan met inloggen. Om dit te voorkomen zijn er een aantal oplossingen.

Andere browser

Als je niet kan inloggen, probeer dan eens een andere browser te gebruiken. Dus als je altijd Chrome gebruikt, gebruik dan eens Edge, Internet Explorer, Firefox, Safari etc.

Privacy modus

Een andere oplossing is in privacy modus browsen. Dit zorgt ervoor dat je browser geen gegevens van eerdere bezoeken mee stuurt naar de website. Na het openen van de privacy modus volg je de normale instructies om in te loggen. Je komt in privacy modus door:

Chrome

Je gaat in Chrome in privacy modus door Ctrl+Shift+N te drukken.

Edge

Je gaat in Edge in privacy modus door Ctrl+Shift+P te drukken.

Internet Explorer

Je gaat in Internet Explorer in privacy modus door Ctrl+Shift+P te drukken. Je herkent het browsen in privacymodus aan het blauwe InPrivate icoontje naast je adresbalk:

In private browsing

Firefox

Je gaat in Firefox in privacy modus door Ctrl+Shift+P te drukken.

Safari

In Safari kom je in privacy modus door bij de Ipad rechtsboven op de 2 vierkantjes te klikken, daarna verschijnt het woord Private. Klik hierop voor een private page. De shortcut is: "Command+Shift+N"